Në shtëpinë luksoze të Caprice

E bukur dhe e zgjuar, 46vjeçarja Caprice, ish modele dhe tani biznesmene, jeton me dy fëmijët e saj Jax dhe Jett. Shtëpia luksoze ndodhet në Notting Hill, në Londër.
Zbardhet Librazhdi
27/02/2018 - 18:45
Tirana më e bukur se kurrë
27/02/2018 - 17:12