Në rrugën Korçë-Dardhë ka borë dhe akull, kalimi me zinxhirë

Reshjet e dëborës të cilat përfshinë veriun dhe juglindjen e Shqipërisë mëngjesin e sotëm kanë shkaktuar probleme në qarkullimin e mjeteve. Vështirësi ka pasur në rrugë Korçë-Dardhë ku për shkak të dëborës dhe prezencës së akullit lëvizja bëhet vetëm me zinxhirë. Siç shihet edhe në këto foto, edhe pse rruga është e hapur ka prezencë akulli.