Në këtë vend shitet mish...maceje!

Këto foto shokuese tregojnë se si tregtohet mishi i maces në Vietnam, ku kafshët kapen, futen në kafaz, theren e më pas piqen. Ishte një fotografe e cila denoncoi përmes pamjeve tmerruese atë që ndodh në Quan Binh Tan. Në këtë vend mishi i maces konsiderohet si një burim force dhe sipas banorëve largon fatin e keq, shkruan "The Sun".