Në Derven dhe Mallkucë evakuohen banorët me helikopter

Ka nisur operacioni nga ajri i Forcave të Armatosura për tu ardhur në ndihmë banorëve të përmbytur në fshatrat Derven dhe Mallkuc të bashkisë Krujë. Dy helikopterë të ushtrisë kanë fluturuar mbi banesat e këtyre fshatrave dhe pritet të marrë banorët të cilët janë ngjitur në çatitë e banesave të tyre. Ndërkohë në Fushë Krujë, pranë urës së Gjolës janë përmbytur rreth 60 familje.