Në Biarritz ishte një G7 puthjesh

Para fotografisë zyrtare, mes pjesëmarrësve të G7 në Biarritz u shkëmbyen përshëndetje informale. Kështu fotografët arritën të kapnin puthjet e shkëmbyera midis Donald Trump dhe Angela Merkel si dhe mes Trump dhe zonjës së parë të Francës, Brigitte Macron. Edhe Melania Trump gjithashtu mori pjesë në shkëmbimin e puthjeve me Justin Trudeau, kryeministër i Kanadasë.