Në avion mund të ndodhë gjithçka!

Këto foto tregojnë disa prej gjërave që kurrë nuk do të mendonim se mund t’i shihnim në një avion. Objekte dhe kafshë të çuditshme, që e kanë kthyer fluturimin në një udhëtim argëtues.