Ndryshimi mes burrave dhe grave

Gratë dhe burrat kanë shumë ndryshime mes tyre. Duke filluar që nga vonesa në mëngjes, pamja në pasqyrë, e deri te garderoba, këtu janë 9 situatat aq sa qesharake aq edhe të vërteta të ndryshimit mes tyre. Shihni fotot dhe mund të gjeni veten në disa situata...
Jo HEC-eve në Valbonë
24/05/2018 - 21:33