Ndërrojnë gjini dhe pastaj martohen

Çifti transgjinor nga Britania e Madhe kanë realizuar ëndrrën e tyre për t'u martuar. Një transgjinor, ushtarak, martohet me aktorin e filmave të preferuar për të (që kishte lindur grua) me fustan nusërie "si një film i Disney-t"
Vjosa arrin pikën kritike
01/12/2017 - 12:44
Lumi Shkumbin del nga shtrati
01/12/2017 - 12:35