Ndërrojnë gjini dhe pastaj martohen

Çifti transgjinor nga Britania e Madhe kanë realizuar ëndrrën e tyre për t'u martuar. Një transgjinor, ushtarak, martohet me aktorin e filmave të preferuar për të (që kishte lindur grua) me fustan nusërie "si një film i Disney-t"
Las Vegas-i që nuk e prisje
13/08/2019 - 09:29
Spektakël nënujor!
10/08/2019 - 10:05