Ndërrimi i viteve në Tiranë përmes fotove

Nata e ndërrimit të viteve në Tiranë u shoqërua me një spektakël fishekzjarresh. Qindra qytetarë zgjidhën Sheshin "Skënderbej" për të trokitur godat me miqtë dhe të afërmit. Foto LSA
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47