Muzeu më i lartë në Europë për '007'-n

Rrethuar nga kurioziteti dhe pritja, hapet më 12 Korrik në Sölden të Austrisë instalacioni kinematografik, dedikuar James Bond me titull '007 ELEMENTS'. Muzeu është ndërtuar në 'bark' të malit Gaislachkogl në Sölden, pak hapa nga kufiri italian.