Mrekullitë e natyrës në Kosovë, Ujëvarat e Mirushës

Nuk janë fantazi! Fotot e ofruara nga Nëntor Oseku, publikuar në profilin e tij në facebook paraqesin mrekullitë e natyrës Kosovare. "Të bukura në çdo stinë - Ujëvarat e Mirushës", shkruan autori i fotove dhe me të drejtë shton: "Vizitojeni, dashurojeni, prekeni natyrën e Kosovës!