Motrat Hadid pushtojnë pasarelat në New York Fashion Week

Ato janë dy supermodele dhe motrat Hadid dinë sesi të pushtojnë pasarelat. Bella dhe Gigi kanë sfiluar përkrah njëra-tjetërës në shfaqen e modës së Brandon Maxëell. 22 vjeçarja Gigi mahniti e veshur me një fustan me gëzof me ngjyrë të kuqe dhe të bardhë. Ndërsa motra e saj më e vogël Bella shkëlqu me një fustan kadifeje të kuqe me një rrip në bel. Dy motrat e famshme do të sfilojnë gjatë gjithë shfaqjes së shumëpritur të New York Fashion Week.