Motra e Kate Moss merr gjithë vëmendjen në Miami

Lottie Moss ka lënë pas temeratuart e ftohta të dimirt dhe po relaksohet në plazh në Miami. Motra e ikonës së modës, Kate Moss ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve me format e saj perfekte trupore. 19-vjeçarja e veshur me bikini të bardha tregoi fizikun e saj dhe ekspozi format bombastike