Moti i keq shemb dy ura në Korçë, njëra monument kulture

Dy ura janë dëmtuar si pasojë e motit të keq në Korçë. Reshjet e dy ditëve të fundit kanë sjellë shkatërimin e urës në fshatin Arrëz në Devoll dhe ura e Orgockës në Kolonjë, e cila është edhe monument kulture.
Studentët rinisin protestat
22/01/2020 - 11:17