Mosha është thjesht një numër!

Në pamje të parë kur e sheh të jep përshtypjen e një gruaje jo më shumë se 40 vjeçe por nuk do ta besoni nëse ju themi se është më shumë. Norma Williams është plot 70 vjeç dhe na tregon se si ka arritur që të jetë më elegante se kurrë në pleqëri. Ajo jeton në Itali, stërvitet 7 herë në javë, nuk ha drekë dhe ruan peshën e saj që të mos kalojë kurrë 60 kg. “Ha ëmbëlsira në mëngjes, gjatë ditës ha nga pak çfarë të dua dhe në darkë një gotë verë të kuqe”, tregon Williams.