Mosha juaj varet nga vendi ku jetoni

Sipas një studimi të ri, plakja ndryshon nga një vend në tjetrin
Vjosa permbyt dhe Selenicen
02/12/2017 - 11:13
Vjosa arrin pikën kritike
01/12/2017 - 12:44
Lumi Shkumbin del nga shtrati
01/12/2017 - 12:35