Mosbindja civile në Vorë, Basha këmbë kryq në autostradë

Segementi i parë rrugorë që u bllokua nga protestuesit ishte kryqëzimi në Vorë. Protestuesit dolën në autostrade por dhe në rrugët dytësorë në orën 9 e 40, duke mos lejuar kalimin e automjeteve. Mes qytetarëve ishin deputetët e Partisë Demokratike dhe Lëvizjes Socialiste për Integrim, ndërsa pak minuta më vonë u bashkua edhe Lulzim Basha bashke më bashkëshorten Aurela.