Mos vdisni pa parë Republikën Domenikane

Republika Domenikane është nje vend i pasur me bukuri natyrore dhe thesare për t'u zbuluar. Janë të shumta lokalitetet për të mos u humbur, duke nisur nga plazhet, tek kryeqytetit Santo Domingo deri në bregdetin perëndimor, ende të panjohur. Për këtë arsye, ia vlen të shkoni të paktën një herë në jetë!