Mos i lini fëmijët vetëm me baballarët!

Prindërimi është i vështirë. Megjithatë 90% e baballarëve thonë se të qenit prind është gëzimi i tyre më i madh. Le të jemi të sinqertë, nuk ka të bëjë e gjitha rreth pelenave ose mos mundësisë për të fjetur. Ne mendojmë se arsyeja pse baballarët e pëlqejnë aq shumë është sepse ata vetë janë fëmijë të mëdhenj për vete, kështu që janë të lumtur të gjejnë miq të rinj dhe të kënaqen! Në këtë fotogaleri do të gjeni disa fotografi të asaj se çfarë ndodh kur nëna nuk është aty.
Edhe BE "thotë" Rama ik!
02/06/2019 - 19:07