Mos i besoni fotove të profilit në rrjetet sociale!

Jo të gjithë njerëzit janë në të vërtetë ashtu sic shfaqen në foton e tyre të profilit në rrjetet sociale. Filtrat e ndryshëm si dhe efektet e shumta bëjnë që ne të dukemi ndryshe nga realiteti. Këta njerëz në këtë fotogaleri po e vërtetojnë këtë gjë dhe kanë këtë mesazh: "Mos i besoni fotos së profilit në rrjetet sociale".