Mont Blanc, mirëqënie mbi nivelin e detit

Qetësi, bukuri, natyrë dhe relak, në emër të mirëqënies, nën kolosin e Alpeve, Mont Blanc.
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47