Momenti i duhur, gjithçka për foton “perfekte”

Për të kapur foton "perfekte" duhet thjesht të gjesh momentin e duhur. Dhe këto foto që ju sjellim më sipër e vërtetojnë më së miri...
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08