Modelet e flokëve që duhet të zgjidhni pas të dyzetave

Ka disa arsye pse flokët tona nuk janë më njësoj si në të njëzetat tona. Në këtë foto galeri ju tregojmë disa modele që do t’ju bëjnë të dukeni jo vetëm më të reja,por edhe flokë të rregull e të kuruar. Mos harroni nëse jeni në prag të dyzetave,hiqni dorë nga flokët shumë të gjata.
Thethi zbardhet nga dëbora
02/12/2017 - 13:57
Vjosa permbyt dhe Selenicen
02/12/2017 - 11:13