Modele flokësh si këto të futbollistëve

Në futboll, dhe jo vetëm në Botëror, kampionët me modelet e tyre të flokëve e kanë 'ekzagjeruar' gjithmonë. Ja një vështrim i shkurtër ndër vite.
Zbardhet Librazhdi
27/02/2018 - 18:45
Tirana më e bukur se kurrë
27/02/2018 - 17:12