Modele flokësh si këto të futbollistëve

Në futboll, dhe jo vetëm në Botëror, kampionët me modelet e tyre të flokëve e kanë 'ekzagjeruar' gjithmonë. Ja një vështrim i shkurtër ndër vite.
Shpallet fotografia e vitit
15/04/2018 - 09:14
Këtu vinë vajzat!
13/04/2018 - 18:08