Moda e burrave? Eshtë koha e luleve

Si mendoni të lini mënjanë seriozitetin. Është koha e luleve dhe e ngjyrave edhe për meshkujt. Këto janë sugjerimet e fundit që japin stilistët për këtë pranverë dhe verë