Mizoria e ISIS në Irak, dalin në dritë 200 varre masive

Më shumë se 200 varre masive me 12,000 njerëz u gjetën në Irakun e veriut. Trupat u përkisnin grave, fëmijëve dhe personave me aftësi të kufizuara. Sipas OKB, në Irakun e veriut janë gjetur 202 varre masive, të cilat janë "një trashëgimi e terrorizmit të ISIS". Barbarizmi dhe vrasjet në masë mund të jenë një gjenocid me përgjegjësine vetëm të luftëtarëve, Shtetin Islamik.