Mirësevini në atdhe! Situata sot në Kapshticë

Mijëra shqiptarë po kthehen në atdhe për të kaluar festat e fundvitit. Në Kapshticë paraqitet fluks në hyrje. Mësohet se vetëm më 22 dhjetor kanë hyrë 5220 shtetas shqiptarë ndërkohë janë regjistruar 2040. Pala shqiptare punon me 6 sportele, 4 në hyrje dhe 2 në dalje. Gazetarja e Ora News Lediona Dervishaj informon se po punohet me procedurë të përshpejtuar. I njëjti fluks vihet re edhe në Kakavijë.