Miley Cyrus dhe Liam Hemsworth të lumtur dhe tepër në formë

Ekzistojnë thashetheme se çifti simpatik Milye Cyrus dhe Liam Hemsworth janë martuar fshehurazi gjatë Vitit të Ri. Tani këngëtarja 25 vjeçare dhe partneri i saj po shijojnë pushimet në plazhin Byron Bay në Australi.Çifti duket në formë mjaft të mirë dhe të lumtur në prani të njëri tjetrit. Ndërkohë Milye kishte zgjedhur një palë rroba banjo të bardha të cilat i tregonin më së miri trupin.