Mëngë të fryrë: Trendi që adhurojnë fashionistat

Mëngët e fryrë, duke theksuar pjesën e sipërme të trupit, janë rikthyer fuqishëm në këtë sezon si në bluze dhe triko ashtu dhe fustane. Po çfarë duhet me patjetër të shmangni në kombinime?Pjesa tjetër e rrobave nuk duhet të jetë e gjerë (funde, pantallona) në mënyrë që të mos dukeni si një thes me patate.Harroni xhinset e lirshme ose pantallona të gabuara ose rripat e gjerë. Ne sjellim disa kombinime fantastike për ju.