Melania Trump zbukuron Shtëpinë e Bardhë për Krishtlindje

Zonja e Parë Melania Trump, ditën e hënë priti fëmjët në Shtëpinë e Bardhë, të cilën vetë ajo e kishte dekoruar për Krishtlindje. Melania u shfaq duke ecur brenda vilës qeveritare plotësisht të dekoruar, duke treguar vizionin e saj se si është Krishtlindja në administratën Trump, e thjeshtë, por elegante dhe me elementë të Amerikës dhe të natyrës.