Meghan Markle shtatzënë, frymëzohet nga stili i Kardashian

Meghan Markle frymëzohet nga stili i shtatzanisë së Kardashian. Stili i shtatzanisë së Meghan ka mbërthyer kombin, por duket se ajo ka kopjuar stilin e Kim Kardashian, kur kjo e fundit ishte shtatzanë pesë vjet më parë. Një shembull ishte kur ajo mbante një veshje të kuqe dhe të hollë, e cila dukej si një fustan që Kim kishte veshur në Las Vegas në hotelin Mirage në vitin 2013. Një tjeter shëmbull ishte gjatë turneut të tyre maroken kur Meghan mbante një fustan me ngjyrë Dior me kapelë mbrapa, e cila ishte shumë e ngjashme me një veshje të pazakontë që Kim kishte veshur pesë vjet më parë. Meghan duket se ka marrë një fletë nga libri i modës së Kimi në vitin 2013. Nuk ka dyshim se Kim do të jetë e kënaqur me krahasimin, pasi u njoftua se ylli i televizionit po planifikonte t'i jepte dukeshës Sussex një dhuratë pas lindjes së foshnjës së saj në pranverë, me shpresën e krijimit të një miqësie.