Me një kapele të tillë do të dukeni shumë stil

Edhe pse shumë vajza nuk i preferojnë kapelet, ky lloj stili do t’ju shkonte të gjithëve. Do të dukeni për mrekulli nëse do të kombinonit një të tillë. Kapelja e stilit francez është rikthyer fuqishën në modë. Atë e shohim kudo në pasarela dhe në Instagramin e shumë blogereve të njohura. Për më shumë mund të shini fotogralerinë për të krijuar edhe një ide më të qartë në mendjen tuaj.