Me lot në sy, njerëzit tmerrohen nga tërmeti

Lëkundjet e tërmetit kanë shkaktuar panik në të gjithë vendin. Në fotografitë e LSA, vihen re njerëzit kanë dalë në rrugët e kryeqytetit dhe janë me lot në sy. Të frikësuar nga lëkundjet e fuqishme, disa duket se përpiqen të telefonojnë familjarët e të tjerë i përqafojnë fëmijët. FOTO: LSA