Më e mira nga Karaibet

60 'Ishujt e Virgjër Britanikë' formojnë një arqipelag rreth 50 kilometra nga Portorico në zonën veriperëndimore të Karaibeve. 60 pllaja me plazhe përrallore dhe bregdete që të 'lënë pa frymë'. Mbi tryezë, aragosta të sapo peshkuara.

FOTOGALERI TJERA

Dhoma gjumi si në përrallë

27/06/2018 - 14:56

Jo vetëm çizme

27/06/2018 - 13:01

Të pëlqen e verdha?

27/06/2018 - 10:39

Plazhe me ngjyra

26/06/2018 - 15:27

Shpikës..nga nevoja

26/06/2018 - 14:12

Dembelë apo të zgjuar?

25/06/2018 - 19:49