Më e mira nga Karaibet

60 'Ishujt e Virgjër Britanikë' formojnë një arqipelag rreth 50 kilometra nga Portorico në zonën veriperëndimore të Karaibeve. 60 pllaja me plazhe përrallore dhe bregdete që të 'lënë pa frymë'. Mbi tryezë, aragosta të sapo peshkuara.