Mbushen bar kafet dhe restorantet

Pas më shumë se dy muaj të mbyllur, baret dhe restorantet u rihapen këtë të hënë. Edhe pse me protokoll të posaçëm, njerëzit u dyndën për të pirë kafe apo për të drekuar. Foto: LSA
Rezistenca vazhdon...
14/05/2020 - 18:17
Uaa sa plot Tirana!!!
12/05/2020 - 14:29