Maratona 2019, garë dhe festë në Tiranë

Tirana mirëpriti edicionin e katërt tëMaratonës së Tiranës, e cila ofron jo vetëm një garë të fortë sportive, por edhe një mundësi për tu argëtuar dhe për të mbajtur trupin në formë. Mbi 2500 vrapues nga Shqipëria dhe më shumë 42 shtete të ndryshme, do sfidojnë veten dhe kolegët e tyre në 3 kategori të ndryshme, “We too”, “Half Marathon” (21, 0975 km) dhe “Tirana 10K”.