Mama multifunksionale, ushqen fëmijën me gji ndërsa bën joga

Carlee Benear është një nënë multifunksionale. Arsyeja? Bën disa gjëra njëkohësisht. Mamaja nga Teksasi ushqen me gji vajzën e ndërsa bën ushtrime joga në të njëjtën kohë. Ajo u mor me joga pasi luftoi me depresionin pas lindjes. 31 vjecarja vazhdoi të bënte joga dhe në kohën kur ishte shtatzënë me vajzën e saj.