Biblioteka më fantastike në botë

Një bibliotekë publike është tërheqja më e fundit turistike që Kina ka ndërtuar. Që nga tetori kur është hapur kjo bibliotekë fantastike 33. 700 metra katrorë ka tërhequr qindra mijëra vizitorë. Biblioteka Tianjin është një nga pesë atraksionet kryesore në Qendrën Kulturore Binhai. Ajo është ndërtuar në formën e syrit dhe është konceptuar si një holl i madh urban". U deshën tre vjet për ta ndërtuar dhe vizitorët ankohen se shumë libra aktualë nuk gjenden aty.