Makiazhi ekstrem, njihuni me vajzën që trukohet si një kukull

Makiazhi ekstrem, njihuni me vajzën që trukohet si një kukull Studente me origjinë londineze, Alice Hochfeidt ka një hobby shumë të veçantë: të makiazhohet si një kukull porcelani. Por, për shkak se është e turpshme dhe pak ankthioze, e ndërgjegjshme që paraqitja e saj mund të tërheqë vëmendjen, refuzon të dalë e trukuar në atë mënyrë në publik. Fotot e saj dhe videot me "punët" e realizuara, i ndan në rrejtet sociale, sidomos në Instagram ku ka 22 mijë ndjekës.