Mahnitëse, fustane që nuk i kishit imagjinuar asnjëherë

Padyshim që këto janë fustanet më ukine dhe të veçanta që keni parë ndonjëherë. Stilistja franceze Sylvie Facon ka arritur të krijojë fustane me një dizanj shumë të rrallë. Rezultati ka qenë mahnitës. Nga shtyllat e teksteve të vjetra dhe veshjet e frymëzuara nga muzika, librat e natyra vijnë të ndërthurura në mnëyrë të pabesueshme në fustane.