Magjepsuni nga shtëpia miliona dollarëshe e The Rock

Aktori i njohur Dwayne Johnson, i njohur nga publiku si The Rock, ka investuar plot 7 milion dollarë në një shtëpi gjigande. Shtëpia ka pishinë, kopësht, bibliotekë dhe çdo lehtësi tjetër.
“Aksidente komike”
21/01/2018 - 14:04
Të jetosh brenda një tubi
19/01/2018 - 19:27