Magjepsuni nga shtëpia miliona dollarëshe e The Rock

Aktori i njohur Dwayne Johnson, i njohur nga publiku si The Rock, ka investuar plot 7 milion dollarë në një shtëpi gjigande. Shtëpia ka pishinë, kopësht, bibliotekë dhe çdo lehtësi tjetër.
Zbardhet Librazhdi
27/02/2018 - 18:45
Tirana më e bukur se kurrë
27/02/2018 - 17:12