Magjepsuni nga shtëpia miliona dollarëshe e The Rock

Aktori i njohur Dwayne Johnson, i njohur nga publiku si The Rock, ka investuar plot 7 milion dollarë në një shtëpi gjigande. Shtëpia ka pishinë, kopësht, bibliotekë dhe çdo lehtësi tjetër.
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47