Madonna, 60 vite frymëzim

Ikona e seksit dhe mbretëresha e popit feston 60 vite jetë dhe plot 35 vite karrierë. Gjithnjë avangardë në stilin e saj të veshjes, dhe jo vetëm, është artistja më e pasur femër në Amerikë
Parajsa në tokë!
19/08/2019 - 22:43
Kalabria që nuk njihnit
14/08/2019 - 10:29