Madonna, 60 vite frymëzim

Ikona e seksit dhe mbretëresha e popit feston 60 vite jetë dhe plot 35 vite karrierë. Gjithnjë avangardë në stilin e saj të veshjes, dhe jo vetëm, është artistja më e pasur femër në Amerikë
Skulptura të mahnitshme 3D
27/12/2017 - 15:26
Aksident në autostradë
27/12/2017 - 13:08