Madonna, 60 vite frymëzim

Ikona e seksit dhe mbretëresha e popit feston 60 vite jetë dhe plot 35 vite karrierë. Gjithnjë avangardë në stilin e saj të veshjes, dhe jo vetëm, është artistja më e pasur femër në Amerikë
Java afrikane në fotografi
18/05/2018 - 09:03
Ja si do të duket Piramida
16/05/2018 - 15:53