Macet kapele, trendi më i ri

Në këto ditë të ftohta dimri shumica e njerëzve kanë zgjedhur macet e tyre ti përdorin si kapele. Siç duket edhe në fotot është kthyer në trend dhe çdokush që ka mace do ti kuptonte të gjithë këto persona që kanë bërë foto më macet e tyre.